Elecció de la llar d’infants

El moment de buscar una llar d’infants depèn del moment en que volgueu que el vostre fill o filla hi vagi. En el nostre cas, l’Aniol hi va començar a anar el setembre passat (2010), quan estava a punt de fer deu mesos.

L’elecció de la llar va començar al gener. Perquè tant aviat? doncs perquè les preinscripcions a les llars privades se sol fer al febrer. La política d’inscripcions depèn de la llar. Les públiques et demanen que el nadó hagi nascut en el moment de fer la matrícula (a Barcelona sol ser al mes de Maig) ja que volen començar al setembre amb tot ple (cosa que sentén donada la manca de places). Les privades cada una té la seva política. Algunes et poden deixar reservar plaça encara que el teu fill o filla no comenci al setembre, d’altres et fan pagar igualment,…

Nosaltres volíem provar la matrícula a la llar pública, a Barcelona tenen molt bona fama i, de fet, la que vam anar a veure ens va agradar molt. Però, com que la matrícula pública és al maig i la privada al febrer, vam començar una ronda al gener-febrer i vam matricular l’Aniol a una privada. Érem conscients que si l’Aniol hagués entrat a la pública hauríem perdut la matrícula de la privada però, amb una mensualitat ja recuperàvem la matrícula.

En vam veure unes quantes. Les que més ens van agradar eren les més cares i de fet, finalment vam escollir una d’aquestes. Volíem una llar on no tinguéssim sensació d’aparcament i crec que hem encertat. Si vols una mica d’informació de les llars que vam visitar, demana-m’ho i t’ho enviaré per correu, aquí no vull posar noms.

A la pública no hi vam entrar. ;-)

Deixa el teu comentari